Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość pierwiastków szkodliwych w różnych rodzajach polskich soli kuchennych

Tytuł:
Zawartość pierwiastków szkodliwych w różnych rodzajach polskich soli kuchennych
Contents of harmful elements in various types of Polish kitchen salt
Soderzhanie ehlementovvrednykh dljazdorovja v raznykh sortach otechestvennojj povarennojj soli
Autorzy:
Wojciechowska-Mazurek M.
Mazur H.
Tematy:
sol
sol kuchenna
klodawa
wieliczka
dodatki smakowe
zanieczyszczenia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies