Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aktywność fermentacyjna drożdży w sokach jabłkowych o różnym stężeniu ekstraktu

Tytuł:
Aktywność fermentacyjna drożdży w sokach jabłkowych o różnym stężeniu ekstraktu
Fermentative activity in apple juices of different concentration of the extract
Autorzy:
Gorecka H.
Bujak S.
Targonski Z.
Tematy:
aktywnosc fermentacyjna
drozdze
sok jablkowy
stezenie
ekstrakty owocowe
zageszczenie
alkohol etylowy
zawartosc alkoholu
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies