Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie ultradźwięków jako techniki wspomagania procesu suszenia owoców i warzyw

Tytuł:
Wykorzystanie ultradźwięków jako techniki wspomagania procesu suszenia owoców i warzyw
Ultrasound application as a useful technique in the enhancement of fruit and vegetable drying
Autorzy:
Konopacka D.
Plocharski W.
Siucinska K.
Kowalski S.J.
Mierzwa D.
Tematy:
przetworstwo owocowo-warzywne
warzywa
owoce
suszenie
nowe technologie
ultradzwieki
zastosowanie
odwadnianie
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies