Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Białka i inhibitory trypsyny w dojrzewającym ziarnie pszenicy ozimej i jęczmienia jarego

Tytuł:
Białka i inhibitory trypsyny w dojrzewającym ziarnie pszenicy ozimej i jęczmienia jarego
Protein, proteases and inhibitors of trypsin in ripening winter wheat and summer barley grain
Autorzy:
Grzesiuk S.
Login A.
Rejowski A.
Tematy:
pszenica ozima
jeczmien jary
ziarno
dojrzewanie nasion
frakcje bialkowe
trypsyna
inhibitory
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies