Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie mikroorganizmów do usuwania mikotoksyn z żywności i pasz

Tytuł:
Wykorzystanie mikroorganizmów do usuwania mikotoksyn z żywności i pasz
Using of microorganisms for mycotoxin removal from food and feed
Autorzy:
Piotrowska M.
Tematy:
zywnosc
skazenie zywnosci
pasze
skazenia pasz
mikotoksyny
aflatoksyny
ochratoksyna A
fumonizyny
trichoteceny
patulina
zearalenon
dekontaminacja mikrobiologiczna
mikroorganizmy
bakterie kwasu mlekowego
drozdze
Saccharomyces cerevisiae
wykorzystanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies