Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Techniques and technologies ensuring food safety

Tytuł:
Techniques and technologies ensuring food safety
Techniki i technologie w zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Autorzy:
Zywica R.
Smoczynski S.S.
Banach J.K.
Modzelewska-Kapitula M.
Tematy:
technology
technique
food industry
food safety
health safety
food quality
nanotechnology
disinfection
transport
food storage
packaging
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies