Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykrywanie i identyfikacja gatunkowa PAP w łańcuchu paszowym

Tytuł:
Wykrywanie i identyfikacja gatunkowa PAP w łańcuchu paszowym
Detection and species identification of PAP in the feed chain
Autorzy:
Weiner A.
Paprocka I.
Golebiowska A.
Kwiatek K.
Tematy:
pasze
dodatki paszowe
maczka miesno-kostna
zakaz stosowania
przetworzone bialko zwierzece
regulacja prawna
dodatki dopuszczalne
technika PCR
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies