Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Warunki i procesy zachodzące w trakcie suszenia makaronu

Tytuł:
Warunki i procesy zachodzące w trakcie suszenia makaronu
Conditions and processes occurring in pasta drying
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
ciasto makaronowe
makarony
procesy produkcyjne
suszenie
suszenie wstepne
suszenie wlasciwe
wysokie temperatury
stan mikrobiologiczny
bialko
procesy enzymatyczne
karoteny
wartosc kulinarna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies