Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Leaves of cut rose flower convert exogenously applied glucose to sucrose and translocate it to petals

Tytuł:
Leaves of cut rose flower convert exogenously applied glucose to sucrose and translocate it to petals
Autorzy:
Horibe T.
Yamaki S.
Yamada K.
Tematy:
leaf
flower quality
cut
rose flower
sugar metabolism
glucose
translocation
soluble carbohydrate
sugar content
petal
Rosa
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies