Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ temperatury kwaśnienia mleka oraz ogrzewania skrzepu na przeżywalność Clostridium perfringens

Tytuł:
Wpływ temperatury kwaśnienia mleka oraz ogrzewania skrzepu na przeżywalność Clostridium perfringens
Effect of the milk fermentation temperatures and the curd heating on the survival of Clostridium perfringens
Vlijanie temperatury zakisanija moloka i nagrevanija sgustka na vyzhivaemost Clostridium perfringens
Autorzy:
Szteyn J.
Kafel S.
Uradzinski J.
Tematy:
mleko
kwasnienie mleka
temperatura kwasnienia mleka
skrzep mleka
dogrzewanie skrzepu
zanieczyszczenia bakteryjne
Clostridium perfringens
przezywalnosc
przezywalnosc bakterii
milk
milk fermentation
fermentation temperature
curd
bacterial contaminant
survival
bacterial survival
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies