Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość kwasów tłuszczowych i witamin A i E w tłuszczach jadalnych

Tytuł:
Zawartość kwasów tłuszczowych i witamin A i E w tłuszczach jadalnych
Fattyacids and vitamin A and E in ediblefats
Soderzhanie zhirnykh kislot i vitaminov A i E v pishhevykh zhirakh
Autorzy:
Kunachowicz H.
Ziemlanski S.
Okolska G.
Jelinska M.
Tematy:
kwasy tluszczowe
witamina A
witamina E
tluszcze jadalne
tluszcze spozywcze
profilaktyka
zywienie czlowieka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies