Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metoda określania optymalnego udziału serwatki w żywieniu tuczników

Tytuł:
Metoda określania optymalnego udziału serwatki w żywieniu tuczników
A method of determining optimal share of whey in feeding fattners
Die Methode der Bestimmung des optimalen Anteils der Molke an der Mastschweinefutterung
Autorzy:
Kaliszewicz D.
Osinski A.
Tematy:
trzoda chlewna
tuczniki
tucz
zywienie zwierzat
pasze
serwatka
udzial procentowy
udzial optymalny
wyniki produkcyjno-ekonomiczne
masa ciala
przyrosty dobowe
koszty produkcji
koszty jednostkowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies