Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

High temperature inhibition of potato tuberisation is associated with altered redox status and associated transcript profiles

Tytuł:
High temperature inhibition of potato tuberisation is associated with altered redox status and associated transcript profiles
Autorzy:
Hancock R.
Morris W.
Ducreux L.
Morris J.
Usman M.
Verrall S.
Hedley P.
Taylor M.
Tematy:
conference
abiotic stress
biotic stress
potato crop
temperature stress
tuberization
redox state
thioredoxin
glutaredoxin
peroxiredoxin
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies