Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Meal importance and preference for types of dishes in the transition economy of Bulgaria

Tytuł:
Meal importance and preference for types of dishes in the transition economy of Bulgaria
Znaczenie upodobań konsumentów pod względem rodzajów oferowanych posiłków po transformacji gospodarczej w Bułgarii
Autorzy:
Florkowski W.J.
Moon W.
Beuchat L.R.
Paraskova P.
Resurreccion A.V.A.
Chinnan M.
Jordanov J.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies