Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes of body composition among university students depending on the consumption frequency of selected bakery products

Tytuł:
Changes of body composition among university students depending on the consumption frequency of selected bakery products
Autorzy:
Gazarova M.
Meciarova L.
Menhartova S.
Bihari M.
Tematy:
human health
body composition change
body fat
bakery products
bread consumption
anthropometric parameter
overweight
obesity
questionnaire survey
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies