Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of oil substitution by inulin on the headspace concentrations of carvone and limonene released from caraway preparations

Tytuł:
Influence of oil substitution by inulin on the headspace concentrations of carvone and limonene released from caraway preparations
Autorzy:
Bortnowska G.
Tematy:
caraway
Carum carvi
inulin
static headspace
odour intensity
carvone
limonene
oil concentration
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies