Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kierunki przemysłowego przetwórstwa serwatki. Techniki membranowe

Tytuł:
Kierunki przemysłowego przetwórstwa serwatki. Techniki membranowe
Trends of industrial processing of whey. Membrane technologies
Trendy industrial’nojj pererabotki syvorotki. Membrannye tekhniki
Autorzy:
Popko R.
Popko H.
Hys L.
Tematy:
przetworstwo serwatki
mleczarstwo
techniki membranowe
zastosowanie
mikrofiltracja
ultrafiltracja
zawartosc
membrany ultrafiltracyjne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies