Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza utrzymania założonego poziomu jakości

Tytuł:
Analiza utrzymania założonego poziomu jakości
Autorzy:
Zwolińska, B.
Data publikacji:
2016
Słowa kluczowe:
jakość produkcji
wizerunek firmy
efektywność pracy
production quality
corporate image
work efficiency
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie  Pełny tekst  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule został omówiony problem eliminacji braków jakościowych na przykładzie produkcji urządzeń chłodniczych z przeznaczeniem dla instytucji komercyjnych do użytku publicznego. Przedstawiony został wpływ zwiększenia produkcji na poziom jakości produktów. Wraz z założeniami zwiększania liczby wytwarzanych wyrobów, równolegle należy ponosić nakłady na zwiększanie poziomu jakości i poprawy efektywności pracy. Każde zwiększenie liczby produkcji bez poprawy jakości ma wpływ na poziom obsługi klienta. Brak terminowości, wysyłki towaru niezgodnego, który posiada braki jakościowe ma nieodwracalne, niekorzystne skutki w zewnętrznym wizerunku firmy.
Brak tytułu i streszczenia w języku angielskim

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies