Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dobre praktyki biznesowe w gospodarce magazynowej branży spożywczej

Wypracowywanie dobrych praktyk biznesowych w gospodarce magazynowej podejmowane jest w ramach działań międzynarodowych i krajowych grup roboczych GS1, wymieniających się doświadczeniem i wynikami prac. Celem grupy roboczej działającej na rzecz branży spożywczej jest informowanie producentów żywności jak sprostać nowym wymaganiom stosując efektywniejsze i sprawdzone w praktyce rozwiązania, zwłaszcza w gospodarce magazynowej i wzajemnych relacjach wszystkich uczestników łańcucha dostaw.
Developing best business practices in the warehouse management processes is carried out within the international and local GS1 Working Groups that exchange their experience and work results. The purpose of the GS1 Working Group dedicated to the food industry, is to provide the information on how to meet the new requirements by using the most effective and reliable solutions regarding warehouse management and relations between all participants of the supply chain.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies