Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Derywatyzacja in situ w połączeniu z techniką DLLME - oznaczanie amin biogennych w winach owocowych

Tytuł:
Derywatyzacja in situ w połączeniu z techniką DLLME - oznaczanie amin biogennych w winach owocowych
Autorzy:
Płotka-Wasylka, J.
Kłodzińska, E.
Namieśnik, J.
Data publikacji:
2018
Słowa kluczowe:
chemia analityczna
analiza chemiczna
derywatyzacja
aminy biogenne
wino owocowe
analytical chemistry
chemical analysis
derivatization
biogenic amines
wine
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Pomimo braku oficjalnych dokumentów wprowadzających obligatoryjność oznaczania AB w wyrobach winiarskich istnieje szereg wymagań dla importerów w UE, które wyznaczają limity stężeń poszczególnych AB w winie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies