Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mrożenia owoców miękkich. Cz. 1, Normy i Przepisy

Tytuł:
Mrożenia owoców miękkich. Cz. 1, Normy i Przepisy
Autorzy:
Grabowska, B.
Data publikacji:
2014
Słowa kluczowe:
mrożenie owoców
przetwórstwo owoców
proces zamrażania
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Sezonowość przetwórstwa owoców związana z wahaniami w podaży surowca sprawiła, że owoce stanowią jedną z głównych grup surowców poddawanych procesowi zamrażania w skali masowej.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies