Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

System HACCP. Prawda i mity

Artykuł omawia najważniejsze problemy dotyczące wdrażania i stosowania systemu HACCP, czyli systemu analizy zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli w aspekcie nowego prawa żywnościowego i w ujęciu praktycznym, przede wszystkim pod kątem jego wdrażania w małych i średnich przedsiębiorstwach branży spożywczej.
In this paper the most important problems connected with implementation of HACCP system are presented. Lots of very important questions are answered, specially these connected with implementation HACCP system in small and medium enterprises (SME).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies