Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kontenery chłodnicze w transporcie żywności. Część II - wytyczne projektowania kontenerów chłodniczych

Tytuł:
Kontenery chłodnicze w transporcie żywności. Część II - wytyczne projektowania kontenerów chłodniczych
Autorzy:
Pietrzak, Marcin
Data publikacji:
2020
Słowa kluczowe:
kontenery chłodnicze
transport żywności
wytyczne
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W części pierwszej artykułu przedstawiono ogólne informacje na temat chłodniczego transportu kontenerowego, w tym klasyfikację i charakterystykę kontenerów. W tej części zostaną podane wytyczne projektowania kontenerów chłodniczych wraz z metodyką obliczeń i doboru. Opracowanie może stanowić praktyczny materiał dla projektantów chłodniczych systemów kontenerowych, jak również specjalistów z branży przechowalnictwa i transportu produktów spożywczych.
Opracowanie rekordu ze środków MNiSW, umowa Nr 461252 w ramach programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" - moduł: Popularyzacja nauki i promocja sportu (2020).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies