Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The costs arising from the contamination of the food by Staphylococcus aureus and production of aloe tissue as anti-staphylococcal addition to fermented dairy products

Tytuł:
The costs arising from the contamination of the food by Staphylococcus aureus and production of aloe tissue as anti-staphylococcal addition to fermented dairy products
Autorzy:
Kukułowicz, A.
Data publikacji:
2014
Słowa kluczowe:
Staphylococcus aureus
food poisonings
Aloe Vera
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The development of new technologies allows the emergence of new food ingredients, which may have an impact on the nutritional value of the products and safety of consumers health. Thanks to its antibacterial properties, Aloe Vera can effectively improve the microbiological quality of fermented milk products.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies