Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Preparation and characterization of (Co0:3Zn0:7)(Ti1–xSnx)Nb2O8 microwave dielectric ceramics

Tytuł:
Preparation and characterization of (Co0:3Zn0:7)(Ti1–xSnx)Nb2O8 microwave dielectric ceramics
Autorzy:
Tang, B.
Zhang, X.
Fang, Z.
Liu, Q.
Zhang, S.
Data publikacji:
2017
Słowa kluczowe:
microwave dielectric ceramics
(Co0.3Zn0.7)(Ti1-xSnx)Nb2O8
ixiolite structure
Język:
angielski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Zn0.7Co0.3 (Ti1-xSnx)Nb2O8 (x = 0.1, 0.15, 0.2, 0.25, 0.3, 0.35) microwave ceramics were prepared by traditional solidstate reaction method. The influences of Sn substituted for Ti on the phase constitution, crystal structure and microwave dielectric properties of Zn0.7Co0.3 (Ti1-xSnx)Nb2O8 ceramics were discussed. The XRD patterns revealed the main phase of ZnTiNb2O8 and little content of Zn0.17Ti0.5Nb0.33O2 secondary phase. With further substitution of Sn, the lattice constant, volume and apparent density of the ceramics increased, the ceramic structure reached a maximal compactness at x = 0.2 which was shown on SEM. Tremendous improvement of Q × f and a declining trend of Ɛr and τf were obtained with increasing x value. Appropriate substitution value (x = 0.10) would ensure excellent microwave dielectric properties (Ɛr = 34.1, Q × f = 40562 GHz, τf =-5 ppm/°C) of the ceramics sintered at 1080 °C.
Opracowanie ze środków MNiSW w ramach umowy 812/P-DUN/2016 na działalność upowszechniającą naukę (zadania 2017).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies