Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aseptyczne pakowanie żywności

W artykule przedstawiono zasady aseptycznego pakowania żywności. Omówiono metody sterylizacji materiałów opakowaniowych (opakowań) oraz urządzeń i maszyn pakujących, a także warunki sterylności przestrzeni, w której odbywa się napełnianie i zamykanie opakowań.
Aseptic packaging of food has been presented. Methods of sterilization of the filling and packaging environment of packaging machines and packaging materials have been described.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies