Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Innowacyjność produktowa przedsiębiorstw przemysłu spożywczego

Tytuł:
Innowacyjność produktowa przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
Autorzy:
Pasternak, K.
Strychalska, A.
Grzybowska, B.
Data publikacji:
2000
Słowa kluczowe:
badania ankietowe
aktywność innowacyjna przedsiębiorstw
przemysł spożywczy
konkurencyjność
questionnaire studies
innovative activity of food enterprises
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Przeprowadzono badania (ankietowe) aktywności przedsiębiorstw w rozwoju produktów w wybranych branżach przemysłu spożywczego. Wyniki badań wskazują na ograniczoną skuteczność postępowania rozwojowego oraz na konieczność jego doskonalenia w celu zwiększenia konkurencyjności przedsiębiorstw przetwórczych.
The studies (questionnaire) on the activity of enterprises in respect of product development in the selected branches of food industry, were carried out. The results of the studies indicate a limited efectiveness of the developmental methods and point to the necessity of their improving in order to increase the competitivity of processing enterprises.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies