Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza ryzyka czynników mikrobiologicznych

Tytuł:
Analiza ryzyka czynników mikrobiologicznych
Autorzy:
Wojdat, E.
Kwiatek, K.
Data publikacji:
2004
Słowa kluczowe:
analiza ryzyka czynników mikrobiologicznych
bezpieczeństwo żywności
zarządzanie ryzykiem
mircobiological risk analysis
food safety
risk management
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Czynniki zagrożeń typu mikrobiologicznego są bardzo ważnymi elementami decydującymi o bezpieczeństwie produktu żywnościowego. Dlatego wymaga się, aby obecny proces analizy tego typu zagrożenia oparty był na gruntownej wiedzy oraz zdecydowanych, a zarazem ostrożnych działaniach organów odpowiedzialnych za ochronę zdrowia publicznego.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies