Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Prawie wszystko o ... TECHNOLOGII CHŁODNICZEJ ŻYWNOŚCI (13) 1.5 Podstawowe procesy, ich ważniejsze modyfikacje i warianty technologiczne. Część 4. Przechowywanie mrożonej żywności

Tytuł:
Prawie wszystko o ... TECHNOLOGII CHŁODNICZEJ ŻYWNOŚCI (13) 1.5 Podstawowe procesy, ich ważniejsze modyfikacje i warianty technologiczne. Część 4. Przechowywanie mrożonej żywności
Autorzy:
Postolski, J.
Data publikacji:
2005
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Kolejny odcinek cyklu poświęconego podstawowym procesom wykorzystywanym w technologii chłodniczej żywności. W tej części autor podejmuje temat przechowywania mrożonej żywności, zwracając szczególną uwagę na problem jej trwałości. Kolejny odcinek poświęcony będzie niezwykle ważnym, a często niedocenianym procesom odchładzania i rozmrażania.
This is the next part of the cycle of papers dealing with refrigeration food technology. In the present part the author deals with various aspects of frozen food storage. A close attention has been paid to food durability. The next part will be devoted to very important processes of re-cooling and thewing.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies