Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Gastronomia hotelowa na przykładzie hotelu Sofitel Grand w Sopocie

Tytuł:
Gastronomia hotelowa na przykładzie hotelu Sofitel Grand w Sopocie
Autorzy:
Woźniczko, Magdalena
Orłowski, Dominik
Tematy:
gastronomia hotelowa
Sofitel Grand Sopot
usługi gastronomiczne
zakłady gastronomiczne
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The article characterizes the different kinds of gastronomic amenities in hotels as well as the range of services offered by hotel gastronomy. It shows the essence and the range of gastronomic activities on the example of one of the most characteristic objects of the Polish sea-coast – the antique hotel Sofitel Grand Sopot. It presents the functioning of the hotel restaurant ‘Art Deco’, the hotel bar ‘Le Bar’ and the ‘Cigar room’. It also describes the room service as well as the organization of banquets, balls and conferences.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies