Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Records of organic and conventional food

Tytuł:
Records of organic and conventional food
Autorzy:
Smoluk-Sikorska, Joanna
Współwytwórcy:
Gmerek, Krzysztof
Data publikacji:
2023-12-13
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Business and Management
Social Sciences
prices
organic food
conventional food
records
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

The main objective of the research was to identify the level of organic food prices compared to conventional food prices. In order to achieve this objective, prices were quoted in various types of commercial outlets offering organic and conventional food located in the Poznań agglomeration in 15 specialist stores with organic food, 15 general grocery stores offering conventional food, 15 outlets of retail chains with an assortment of both types of food). Price quotations lasted 9 months (between October 2022 and June 2023). They covered 12 product groups, such as vegetables, fruit, bread, fruit and vegetable preserves, cereals, dairy products, eggs, meat and cold cuts, oils, coffee and tea, as well as sweets. Each week, 60 price records were created – 30 for organic food and 30 for conventional food, with two registers covering both types of food in each chain outlet.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies