Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Food delivery rider and COVID-19 as a preventive measure – increased safety or risk?

Tytuł:
Food delivery rider and COVID-19 as a preventive measure – increased safety or risk?
Autorzy:
Sookaromdee, Pathum
Wiwanitkit, Viroj
Data publikacji:
2022-06-30
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Tematy:
COVID-19
Źródło:
European Journal of Clinical and Experimental Medicine; 2022, 2; 236-237
2544-2406
2544-1361
Język:
angielski
Prawa:
CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
During COVID-19 pandemic, a decreased social contact is recommended as a basic principle for prevention of disease. Nevertheless, there are many activities that requires going out from home. Seeking food is a basic necessary activity. To support staying at home concept, food delivery service is widely used in many countries during COVID-19 pandemic. It is believed that having food delivery rider to buy and send food directly to home can decreased risk from social contact.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies