Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Procesy dostosowawcze polskiego przemysłu spożywczego do zmieniającego się otoczenia rynkowego : praca zbiorowa. 1

Tytuł:
Procesy dostosowawcze polskiego przemysłu spożywczego do zmieniającego się otoczenia rynkowego : praca zbiorowa. 1
Współwytwórcy:
Drożdż, Jadwiga
Mroczek, Robert. Red.
Data publikacji:
2011
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
Rzeczpospolita Polska (RP)
przemysł rolno-spożywczy
kraje Unii Europejskiej
Źródło:
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000277
Język:
polski
Prawa:
Copyright
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/189307  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
eBook
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Seria: Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies