Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Orzechy leszczyny pospolitej (Corylus avellana) i jej inne organy jako bogate źródło związków o właściwościach prozdrowotnych

Tytuł:
Orzechy leszczyny pospolitej (Corylus avellana) i jej inne organy jako bogate źródło związków o właściwościach prozdrowotnych
Autorzy:
Rolnik, Agata. Autor
Współwytwórcy:
Olas, Beata. Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Orzechy
Leszczyna pospolita
Właściwości antyoksydacyjne
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone
Przeciwutleniacze
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma biologicznego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 645-646.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies