Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of the backfat thickness at point P2 during insemination on the selected parameters of colostrum and milk of the sows

Tytuł:
Effect of the backfat thickness at point P2 during insemination on the selected parameters of colostrum and milk of the sows
Współwytwórcy:
Furman, Katarzyna (zootechnik). Autor
Rekiel, Anna, Autor
Bartosik, Justyna, Autor
Więcek, Justyna, Autor
Kuczyńska, Beata Anna, Autor
Warda, Agnieszka, Autor
Data publikacji:
2015
Tematy:
Tłuszcze
Locha
Komórki somatyczne (mleczarstwo)
Siara
Odczyn pH
Mleko
Skład chemiczny substancji
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 158-160.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies