- Tytuł:
- Możliwości wykorzystania karobu (Ceratonia siliqua) w sektorze żywnościowym i żywieniowym = Possibilities of utilizing carob (Ceratonia Siliqua) in food industry and nutrition synopsis
- Autorzy:
- Kłobukowski, Filip. Autor
- Współwytwórcy:
-
Skotnicka, Magdalena (towaroznawstwo). Autor
Śmiechowska, Maria (1947- ). Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Wartość odżywcza
Składniki odżywcze
Szarańczyn strąkowy
Żywność ekologiczna
Przemysł rolno-spożywczy
Związki biologicznie czynne - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł