Tytuł pozycji:
Dwa sposoby wyrobu doskonałego masła w porze zimowej.
- Tytuł:
-
Dwa sposoby wyrobu doskonałego masła w porze zimowej.
- Data publikacji:
-
[1932]
- Wydawca:
-
[Warszawa] : [Tow. Alfa-Laval] ([Warszawa] : Drukarnia własna)
- Tematy:
-
Technologia żywności
Masło
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
instrukcja
Rok wydania z pieczątki eo.