Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of temperature on body chemical composition and incidence of deformities in juvenile tench, Tinca tinca (Actinopterygii: Cypriniformes: Cyprinidae), fed a commercial dry diet and/or natural food

Tytuł:
Effects of temperature on body chemical composition and incidence of deformities in juvenile tench, Tinca tinca (Actinopterygii: Cypriniformes: Cyprinidae), fed a commercial dry diet and/or natural food
Współwytwórcy:
Zakład Chemii Żywności i Środowiska (Morski Instytut Rybacki)
Polak-Juszczak, Lucyna Autor
Wolnicki, Jacek Autor
Sikorska, Justyna (nauki rolnicze) Autor
Zakład Rybactwa Stawowego (Instytut Rybactwa Śródlądowego im. Stanisława Sakowicza)
Kamiński, Rafał (nauki rolnicze) Autor
Tematy:
Żywienie zwierząt
Wzrost i rozwój (biologia)
Skład diety (ekologia)
Lin
Temperatura wody
Wpływ na zdrowie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma biologicznego

Bibliografia na stronach 70-71.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies