- Tytuł:
- Produkty regionalne tradycyjnie wędzone wyprodukowane z surowców pozyskiwanych od rodzimych ras zwierząt
- Współwytwórcy:
-
Migdał, Władysław (1957- ) Autor
Tkaczewska, Joanna Autor
Katedra Genetyki i Metod Doskonalenia Zwierząt (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Kulawik, Piotr Autor
Migdał, Łukasz Autor
Walczycka, Maria Autor
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Zając, Marzena (technolog żywności) Autor
Węsierska, Ewelina Autor - Data publikacji:
- 2019
- Tematy:
-
Polska
Kuchnia regionalna
Produkt regionalny
Wędzarnictwo
Żywność pochodzenia zwierzęcego - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł