Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkty regionalne tradycyjnie wędzone wyprodukowane z surowców pozyskiwanych od rodzimych ras zwierząt

Tytuł:
Produkty regionalne tradycyjnie wędzone wyprodukowane z surowców pozyskiwanych od rodzimych ras zwierząt
Współwytwórcy:
Migdał, Władysław (1957- ) Autor
Tkaczewska, Joanna Autor
Katedra Genetyki i Metod Doskonalenia Zwierząt (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Kulawik, Piotr Autor
Migdał, Łukasz Autor
Walczycka, Maria Autor
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Zając, Marzena (technolog żywności) Autor
Węsierska, Ewelina Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Polska
Kuchnia regionalna
Produkt regionalny
Wędzarnictwo
Żywność pochodzenia zwierzęcego
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 10-11.

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies