Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Procesy technologiczne w gastronomii : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : zeszyt ćwiczeń. Cz. 2

Tytuł:
Procesy technologiczne w gastronomii : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : zeszyt ćwiczeń. Cz. 2
Autorzy:
Górska, Lidia Autor
Współwytwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Wydawca
Namysław, Iwona Autor
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tematy:
Kucharstwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
ćwiczenia i zadania

Bibliografia, netografia na stronie 479.

Na okładce: Kwalifikacja T. 6. Nowa podstawa programowa. Cz. 1. ogłoszona pod hasłem: Namysław, Iwona.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies