Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Status of consumer beans production in Poland in 2004–2017 and health-promoting properties of seeds (Phaseolusssp.) = Stan produkcji fasoli konsumpcyjnej w Polsce w latach 2004–2017 oraz właściwości prozdrowotne nasion (Phaseolus ssp.)

Tytuł:
Status of consumer beans production in Poland in 2004–2017 and health-promoting properties of seeds (Phaseolusssp.) = Stan produkcji fasoli konsumpcyjnej w Polsce w latach 2004–2017 oraz właściwości prozdrowotne nasion (Phaseolus ssp.)
Współwytwórcy:
Łabuda, Helena (1950- ) Autor
Buczkowska, Halina (1952- ) Autor
Najda, Agnieszka Autor
Katedra Warzywnictwa i Zielarstwa (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Data publikacji:
2018
Tematy:
Polska
Produkcja roślinna
Fasola zwykła
Nasiona
Żywność ekologiczna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 68-70.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies