Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stopień koncentracji chowu trzody w kontekście obrotów na platformie żywnościowej

Tytuł:
Stopień koncentracji chowu trzody w kontekście obrotów na platformie żywnościowej
Autorzy:
Zawadzka, Danuta (rolnictwo) Autor
Współwytwórcy:
Zakład Rynków Rolnych i Metod Ilościowych (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej)
Data publikacji:
2020
Tematy:
Tusza zwierzęca
Niemcy
Hodowla zwierząt
Polska
Świnia domowa
Dania
Rynek towarowy
Łańcuch dostaw żywności
Produkcja zwierzęca
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi (Polska)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł problemowy

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronie 140.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies