Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Concentration levels of cadmium and lead in the raw and processed meat of Helix pomatia snails

Tytuł:
Concentration levels of cadmium and lead in the raw and processed meat of Helix pomatia snails
Współwytwórcy:
Knysz, Przemysław Autor
Paszkiewicz, Waldemar Autor
Gondek, Michał Autor
Instytut Przedklinicznych Nauk Weterynaryjnych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Ziomek, Monika (weterynarz) Autor
Valverde Piedra, Jose Luis Autor
Chałabis-Mazurek, Agnieszka Autor
Bełkot, Zbigniew Autor
Szkucik, Krzysztof (1952- ) Autor
Maćkowiak-Dryka, Monika Autor
Katedra Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Drozd, Łukasz (weterynarz) Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Ołów
Winniczek
Mięso
Kadm
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronach 488-489.

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies