Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biochemical and haematological blood parameters of sows and piglets fed a diet with a dried fermented rapeseed meal

Tytuł:
Biochemical and haematological blood parameters of sows and piglets fed a diet with a dried fermented rapeseed meal
Współwytwórcy:
Kłys, Sylwia Autor
Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Katedra Biochemii i Toksykologii (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Czech, Anna (zootechnik) Autor
Grela, Eugeniusz (1952- ) Autor
Kiesz, Martyna Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Kondycja zwierząt
Żywienie zwierząt
Polska
Locha
Śruta
Morfologia krwi
Świnia domowa
Prosię
Rzepa
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 548-550.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies