- Tytuł:
- Dietary supplementation with Lactobacillus plantarum and β-glucan affects immune parameters in the tench (Tinca tinca) fry
- Współwytwórcy:
-
Kazuń, Krzysztof Autor
Zakład Rybactwa Stawowego (Instytut Rybactwa Śródlądowego im. Stanisława Sakowicza)
Katedra Biotechnologii Środków Leczniczych i Kosmetyków (Politechnika Warszawska)
Małaczewska, Joanna Autor
Kazuń, Barbara Autor
Żylińska-Urban, Joanna Autor
Katedra Mikrobiologii i Immunologii Klinicznej (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Kamiński, Rafał (rybactwo) Autor
Zakład Patologii i Immunologii Ryb (Instytut Rybactwa Śródlądowego im. Stanisława Sakowicza)
Zakład Biochemii Drobnoustrojów (Polska Akademia Nauk) - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Lin
Beta-glukany
Lactobacillus plantarum
Układ odpornościowy
Narybek
Suplementy diety - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł