Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutrient matter, fatty acids, in vitro gas production and digestion of herbage and silage quality of yellow sweet clover (Melilotus officinalis L.) at different phenological stages

Tytuł:
Nutrient matter, fatty acids, in vitro gas production and digestion of herbage and silage quality of yellow sweet clover (Melilotus officinalis L.) at different phenological stages
Autorzy:
Kara, Kanber Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Nostrzyk żółty
Kwasy tłuszczowe
Kwas α-linolenowy
Kiszonka (pasza)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 139-140.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies