- Tytuł:
- Wpływ pandemii COVID-19 na przetwórstwo spożywcze i eksport rolno-spożywczy Polski = Impact of the COVID-19 pandemic on food processing and Polish agri-food exports
- Współwytwórcy:
-
Drożdż, Jadwiga Autor
Szczepaniak, Iwona (ekonomia) Autor
Zakład Ekonomiki Agrobiznesu i Biogospodarki (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej)
Ambroziak, Łukasz Autor - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Eksport
COVID-19
Polska
Przemysł rolno-spożywczy
Żywność - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
angielski - Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł