Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ pandemii COVID-19 na przetwórstwo spożywcze i eksport rolno-spożywczy Polski = Impact of the COVID-19 pandemic on food processing and Polish agri-food exports

Tytuł:
Wpływ pandemii COVID-19 na przetwórstwo spożywcze i eksport rolno-spożywczy Polski = Impact of the COVID-19 pandemic on food processing and Polish agri-food exports
Współwytwórcy:
Drożdż, Jadwiga Autor
Szczepaniak, Iwona (ekonomia) Autor
Zakład Ekonomiki Agrobiznesu i Biogospodarki (Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej)
Ambroziak, Łukasz Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Eksport
COVID-19
Polska
Przemysł rolno-spożywczy
Żywność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronie 139, 163.

artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł z czasopisma naukowego

Tekst równolegle w języku polskim i angielskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies