- Tytuł:
- Mechanical properties of potato starch modified by moisture content and addition of lubricant
- Współwytwórcy:
-
Opaliński, Ireneusz (1948- ) Autor
Horabik, Józef Autor
Stasiak, Mateusz Autor
Molenda, Marek Autor
Mueller, Peter (mechanika) Autor
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego (Polska Akademia Nauk)
Katedra Inżynierii Chemicznej i Procesowej (Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza) - Data publikacji:
- 2014
- Tematy:
-
Sprężystość
Skrobia ziemniaczana
Tarcie
Właściwości mechaniczne
Wilgotność - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł