Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mechanical properties of potato starch modified by moisture content and addition of lubricant

Tytuł:
Mechanical properties of potato starch modified by moisture content and addition of lubricant
Współwytwórcy:
Opaliński, Ireneusz (1948- ) Autor
Horabik, Józef Autor
Stasiak, Mateusz Autor
Molenda, Marek Autor
Mueller, Peter (mechanika) Autor
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego (Polska Akademia Nauk)
Katedra Inżynierii Chemicznej i Procesowej (Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza)
Data publikacji:
2014
Tematy:
Sprężystość
Skrobia ziemniaczana
Tarcie
Właściwości mechaniczne
Wilgotność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia, wykaz norm na stronach 508-509.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies