Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Organization of food supply chains in dispersed production on the example of the vegetable sector in Poland

Tytuł:
Organization of food supply chains in dispersed production on the example of the vegetable sector in Poland
Współwytwórcy:
Klepacki, Bogdan (1953- ) Autor
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)
Perkowska, Aleksandra (logistyka) Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Polska
Produkcja rolnicza
Łańcuch dostaw żywności
Produkcja żywności
Warzywa
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa 3.0 Ogólny
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 156-157.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies