Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Możliwości rozwoju turystyki kulinarnej na Żmudzi

Tytuł:
Możliwości rozwoju turystyki kulinarnej na Żmudzi
Współwytwórcy:
Leišienė, Neringa Autor
Žuromskaitė, Brigita (1978- ) Autor
Data publikacji:
2014
Tematy:
Kuchnia regionalna
Dziedzictwo kulinarne
Litwa
Żmudź (Litwa ; kraina historyczna)
Turystyka kulinarna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Bibliografia na stronach 165-166.

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł problemowy

artykuł z czasopisma fachowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies